Play Battlefield 2 with lanoldar and Sero!!!

Games such as Quake, CounterStrike, Unreal Tournament, Team Fortress, or any 'first person shooter' can be discussed here.

Moderators: EatMoreLead, Suck., Timmy

User avatar
[Comrade]Sero
Senior Member
Posts: 324
Joined: Oct 24th, 2004 at 7:26 pm

Play Battlefield 2 with lanoldar and Sero!!!

Postby [Comrade]Sero » Aug 14th, 2005 at 1:53 pm

That's right bitches. Been wondering where we are, we're playing Battlefield 2. Now I know some of you guys might want to join in on the action, here's the deal.


This is the Teamspeak server we always connect to, and there's usually a channel called Comrade or [Comrade] or just whatever...connect here and we relay the IP we're connecting to by voice.

64.21.69.49:8167

And come see what Sergeant Sero has to offer YOU.


btw i fucking own this game so hard

User avatar
DiGiT
Junior Member
Posts: 48
Joined: Oct 25th, 2004 at 3:20 pm

Postby DiGiT » Aug 16th, 2005 at 3:32 am

Hey Sero what's the pw for the ts server?

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 16th, 2005 at 6:25 am

Why dont you comrade nubs start playing on HF'snew bf2 ranked server, see if all this skill ya say you have is really there or not ;)

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Aug 16th, 2005 at 3:14 pm

if we could get the IP? I've looked, coudln't find, maybe I'll look again

User avatar
[Comrade]Sero
Senior Member
Posts: 324
Joined: Oct 24th, 2004 at 7:26 pm

Postby [Comrade]Sero » Aug 16th, 2005 at 3:26 pm

K2 wrote:Why dont you comrade nubs start playing on HF'snew bf2 ranked server, see if all this skill ya say you have is really there or not ;)


Too bad me and boom are in there RIGHT NOW.....only me and boom mind you :P

User avatar
[Comrade]Sero
Senior Member
Posts: 324
Joined: Oct 24th, 2004 at 7:26 pm

Postby [Comrade]Sero » Aug 16th, 2005 at 3:26 pm

DiGiT wrote:Hey Sero what's the pw for the ts server?


There's not usually a password, only when random noobs start joining so we have to boot them and pw lock it.

User avatar
hungerfan
Senior Member
Posts: 239
Joined: Jun 17th, 2005 at 12:50 am

Postby hungerfan » Aug 16th, 2005 at 3:43 pm

yeah i think the IP posted here would help. i had to hunt it down last night so I could jump in.

Edit: here it is - 70.86.47.138

Ed
Image

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Aug 16th, 2005 at 3:44 pm

70.86.47.138

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 16th, 2005 at 5:27 pm

The IP was plastered all over the news page guys... gonn have to fix it so you cant link directly to the main phpBB page ;) But yeah I see the server is full right now - FYI, until i365 sends my IP range up to EA and they approve it (they will), stats wont show up for hf bf2, etc. Should happen within a couple days tho.

User avatar
Mouser
Elite Member
Posts: 1633
Joined: Dec 12th, 2004 at 8:34 pm

Postby Mouser » Aug 16th, 2005 at 10:06 pm

My stats are showing up fine now. Also fun to play with sero and lan :shock:

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Aug 18th, 2005 at 1:35 am

Mouser wrote:My stats are showing up fine now. Also fun to play with sero and lan :shock:

it's pretty fun. Although nobody remembers me.


Return to “FPS/Action Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests