[BLOG]: Another site change...

Discuss subjects regarding Hardfought news here.

Moderator: News posters

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

[BLOG]: Another site change...

Postby K2 » Jun 22nd, 2009 at 3:16 pm

This is a blog post. To read the original post, please click here »

Yeah. Right now the site looks like ASS. When I did the Hardfought site overhaul, I used a portal script called OnePress to merge WordPress and the phpBB3 forums together. Worked pretty well, but just recently OnePress announced that they are seriously considering dropping support for phpBB3 - their latest update does not include support for the latest update to phpBB3 with the latest update to WordPress, both of which have important security and function upgrades. Luckily, another WP/phpBB3 portal called WP-United (which is what I use with mine and my wife's personal website) has been revitalized and is alive and kicking with full support of both of the latest updates to WordPress and phpBB3. I just finished removing the OnePress content, updated phpBB3 and WordPress (as well as the photo gallery for the msgboard) and have just finished installing WP-United. It works, but as you can see there's a shit ton of work to do... again.

The forums and everything associated with it still function fine, just please bear with the look n' feel until I can make the necessary updates. Enjoy.

Tags: OnePress, phpBB3, Web Server, WordPress, WP-United
Posted under: Hardfought news, Server related

User avatar
Nad
Moderator
Posts: 2481
Joined: Sep 15th, 2002 at 8:15 am

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby Nad » Jun 22nd, 2009 at 4:04 pm

Looks great man, I'm blinded by all the white, racist.

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby K2 » Jun 22nd, 2009 at 4:16 pm

Shuddup fag :D

Mav you'll like this feature, as you had requested it before. WP-United allows cross-posting to the forum (i.e. I make a news post and it auto-posts to the news forum) and adds a comment link directly to here.

Man I do NOT wanna hash all this shit out again... gonna go get some food and a haircut, THEN I'll start tackling the look n' feel again.

User avatar
Maverick
Elite Member
Posts: 1944
Joined: Sep 14th, 2002 at 1:33 pm

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby Maverick » Jun 22nd, 2009 at 11:05 pm

K2 wrote:Shuddup fag :D

Mav you'll like this feature, as you had requested it before. WP-United allows cross-posting to the forum (i.e. I make a news post and it auto-posts to the news forum) and adds a comment link directly to here.

Man I do NOT wanna hash all this shit out again... gonna go get some food and a haircut, THEN I'll start tackling the look n' feel again.


Good stuff K2.

User avatar
Suck.
Benefactor
Posts: 3146
Joined: Nov 13th, 2004 at 8:36 pm

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby Suck. » Jun 28th, 2009 at 4:44 pm

A few things...

  1. There's no longer a link to the forum index on the main page.
  2. When viewing the forum index, the Last Post column appears offset a line and to the left.
  3. When viewing an individual forum, there's nothing in the Last Post column.
  4. Oreo brought it to my attention that he cannot view the website at all, whether going to the main page or straight to the forums. All he gets is a blank screen. Yes, he's tried clearing his browser cache, etc., and no, he won't install Firefox to see if it works... The following is the source code for what loads on his computer in IE8:

    Code: Select all

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <HTML><HEAD>
    <META content="text/html; charset=utf-8" http-equiv=Content-Type></HEAD>
    <BODY></BODY></HTML>


-Grant.

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby K2 » Jun 28th, 2009 at 11:31 pm

Yeah I'm aware of all of those issues plus several more. The onepress intergration did some things automatically without any kind of 'uninstall' feature on deactivating the theme. It's making my job fixing the site rather difficult. I did fix a few issues over the last few days, but since I am still visiting family and traveling cross-country (I'm in Illinois as of this post) not a whole lot is going to get done until probably after July 4th. Just bear with it as best ya can until then. I think I know the reason for Oreo's problem - he needs to install FF to see if it's showing the same behavior (it shouldnt).

If you find any other major flaws or things that are broken, post 'em here.

User avatar
Suck.
Benefactor
Posts: 3146
Joined: Nov 13th, 2004 at 8:36 pm

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby Suck. » Jul 6th, 2009 at 12:01 pm

More from Oreo:

Code: Select all

07-06 02:18:47> <Oreo`> firefox seemed to work fine with the site
07-06 02:18:49> <Oreo`> until I decided to log in
07-06 02:18:52> <Oreo`> then it went white
07-06 02:18:53> <Oreo`> just like IE
07-06 02:19:07> <Oreo`> page done downloading, blank
07-06 02:20:05> <Oreo`> delete cookies
07-06 02:20:07> <Oreo`> website loads
07-06 02:20:08> <Oreo`> login
07-06 02:20:09> <Oreo`> goes white
07-06 02:20:11> <Oreo`> on IE8
07-06 02:20:53> <Oreo`> you have been successfully logged in!
07-06 02:20:54> <Oreo`> http://www.hardfought.org/phpBB3/index.php?sid=85cf93642c262ee24c0d7524cab4cc91
07-06 02:21:02> <Oreo`> return to the index page
07-06 02:21:04> <Oreo`> blank
07-06 02:21:15> <Oreo`> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
07-06 02:21:16> <Oreo`> <HTML><HEAD>
07-06 02:21:16> <Oreo`> <META content="text/html; charset=utf-8" http-equiv=Content-Type></HEAD>
07-06 02:21:16> <Oreo`> <BODY></BODY></HTML>

KC also says the site breaks for him after a couple minutes, and Jayphat can't access it either, apparently the same issue Oreo is having.


-Grant.

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby K2 » Jul 6th, 2009 at 3:39 pm

I think I found the issue. Have 'em try it now.

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Re: [BLOG]: Another site change...

Postby K2 » Jul 7th, 2009 at 1:19 pm

OK. So. The white blank page issue is fixed. I put up a navigation link bar that displays across all pages, so that issue is also fixed.

NOW I have to go thru and rip out all of the left behind DIV statements and other now useless lines of code that the onepress intergration left behind, and in doing so it's screwing up the look n' feel of the forums even more... not so bad as initially, but right now everything is wider and the font is larger.

Bleh.


Return to “News Postings”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests