halp crossifre cs:source graphics corruption

Need some advice on what video card to buy? Wanna buy/sell/trade some equipment? This is the place to ask.

Moderators: EatMoreLead, Suck., DocNsane

User avatar
Relic
Senior Member
Posts: 604
Joined: Jul 2nd, 2003 at 10:08 pm

halp crossifre cs:source graphics corruption

Postby Relic » Jun 5th, 2008 at 9:50 am

Here's the inside of my rig:

Image

Image

I upgraded my proc and mobo and now I have this when I try to play:

Image

Image

I've tried everything in regards to tweaking crossfire settings via catalyst control center.
I've reinstalled the drivers
I've switched the cards back and forth from primary to slave.
I've adjusted memory frequency and voltages on the cards.
I've tried settings to lowest quality.
I've tried different cpu.

I havent tried the 3 lbs sledgehammer but am getting close.

If no one has a better solution it appears that I will have to disable crossfire before playing cs:source. It runs fine when not in crossfire mode. Requires a restart which sucks but its a solution.

Thanks for any help/suggestions other than not haing crossfire :P



-Relic
Image

YOU CLICK DRAGON

User avatar
JayPhat
Elite Member
Posts: 2701
Joined: Feb 24th, 2005 at 7:35 pm

Postby JayPhat » Jun 5th, 2008 at 11:32 am

A few questions:

Did you change PSU's? Moreover, whats the wattage?
Is the crossfire set-up new(did you just strat running in crossfire?)
Have you tried playing without using both at once?

If it goes ok with just one in, its more than likely one card is fucked.
Honestly, it looks like one of the cards isn't getting enough power. Monica had that happen the first time she turned on hers when we built it, had to get an RMA for the card and buy a more powerful PSU.
Image

User avatar
G$
Benefactor
Posts: 499
Joined: Oct 20th, 2004 at 12:56 pm

Postby G$ » Jun 16th, 2008 at 5:37 pm

I know exactly how to fix this. take out one of the GPUs, run on one and send the spare to me. Problem solved.

G$

User avatar
sX
Elite Member
Posts: 1302
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:11 pm

Postby sX » Jul 2nd, 2008 at 7:05 pm

Did you ever get this fixed?
(o )^( o) Tetas.


Return to “All Things Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest