CS: Source beta server is up

Wanna discuss anything about the Hardfought game servers, from game mods to hardware specs? Do it right HERE.

Moderators: EatMoreLead, Suck., G$, Burzum, WidowMaker

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

CS: Source beta server is up

Postby K2 » Aug 15th, 2004 at 6:38 pm

Just put up a CS: Source beta server up on Jake. IP is 67.19.87.242, port 27015 (default) - only one map (de_dust), timelimit is 30 min, FF is ON, 24 player max at the moment.

If ya get your hands on CS: Source beta go check it out ;)

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 15th, 2004 at 7:01 pm


User avatar
Glimmerman
Senior Member
Posts: 669
Joined: Sep 14th, 2002 at 4:28 pm

Postby Glimmerman » Aug 15th, 2004 at 8:34 pm

I just creamed my pants

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 16th, 2004 at 8:19 am

Update - make that TWO CS Source beta servers up. Both are on the same machine, both on default ports, IP address for the first is 67.19.87.242, second is 67.19.87.243 (I have 5 IP address per box to play with).

Lemme know when one of ya is the first to get CS Source beta ;)

User avatar
Deleted User
*poof*
Posts: 7507
Joined: Jul 13th, 2006 at 3:41 am

Postby Deleted User » Aug 18th, 2004 at 10:07 pm

Source is out. Going to the server right now :)

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 19th, 2004 at 6:38 am

OK, just noticed the srcds.exe was updated from version 1 to 3, so both ports have just been updated. Lemme know how they play, and get some screens.

User avatar
Deleted User
*poof*
Posts: 7507
Joined: Jul 13th, 2006 at 3:41 am

Postby Deleted User » Aug 19th, 2004 at 8:27 pm

I still cant get my dumb Source to work :-/

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 20th, 2004 at 12:52 am

CS: Source now updated to version 4, hopefully they fixed the fatal crash error that *every single* server op was experiencing.

User avatar
Deleted User
*poof*
Posts: 7507
Joined: Jul 13th, 2006 at 3:41 am

Postby Deleted User » Aug 20th, 2004 at 5:20 pm

Got source working, but the only map to play is dust :-/

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Aug 20th, 2004 at 6:03 pm

Yup that's all that's available with the beta.

So gimmie some info doofy, how's the server feel? Can ya see the motd? Are ya getting the high ping/lag that seems to have gone with this version of the beta? etc etc...

EDIT - also, there appears to be an issue regarding servers showing up on the master server list with the in-game browser, that being if the servers IP address ends with a number higher than 100, it wont show up. See if you can get Hardfought to show up, but I'm thinking you'll have to add it manually since the IP's end with 242 and 243.


Return to “Game Server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest