HF BF2 run by PORN

Wanna discuss anything about the Hardfought game servers, from game mods to hardware specs? Do it right HERE.

Moderators: EatMoreLead, Suck., G$, Burzum, WidowMaker

User avatar
Oreo
l33t scr1pt0r
Posts: 1191
Joined: Jan 1st, 2005 at 3:49 pm

Postby Oreo » Jan 10th, 2006 at 2:20 pm

Sure felt like 190, though it was probably 90.

User avatar
|PoRn| Profess0r
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 30th, 2005 at 1:26 am

Postby |PoRn| Profess0r » Jan 10th, 2006 at 8:40 pm

Your title says l33t but your kdr says nub... FTW!

User avatar
|PoRn|BuddhaKiss
Fresh Meat
Posts: 2
Joined: Jan 5th, 2006 at 1:28 am

Postby |PoRn|BuddhaKiss » Jan 10th, 2006 at 8:52 pm

Ouch Professor! Leave it to him to not hold anything back.

I just don't see how its possible to make a valid assumption on anything having only been in the server for 10 min. I can't remember the last time 8 members of any clan have been on at the same time, even |PoRn|. I think the most we've ever had was 5-6. Maybe 8 members of differing clans, but if that's the case, then that particular point is invalid.

I can see how it can be considered Teamstacking..but honestly, I just consider it as members of the same clan wanting to play with each other rather than against. Nuttin wrong with that. You'll never see Cobra and |PoRn| on the same team. Now that's blatant team stacking, but it'll never happen. Look at it this way, sometimes its good to be on the losing team, that will force everybody to step up their teamwork. Hell, that's how you get better. You learn how to counter rather than just get frustrated and complain.

As far as rude people, there's rude people everywhere. What ya gonna do? All you can do is pwn them, that's the fastest way to shut them up. But as Professor so eloquently pointed out, that may be a little harder for you to do. :wink: BTW, I love Oreos!

User avatar
K2
Administrator
Posts: 7114
Joined: Sep 14th, 2002 at 6:33 am

Postby K2 » Jan 10th, 2006 at 9:43 pm

You guys dont know Oreo that well... dont let his current KDR fool ya. He's new to BF2 - if he decides to start playing it like he does CS, watch out.

User avatar
|PoRn| Profess0r
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 30th, 2005 at 1:26 am

Postby |PoRn| Profess0r » Jan 10th, 2006 at 10:28 pm

Yeah cause I always have horrible stats to trick people. It's my jedi mind trick :roll:

User avatar
b0ba
Senior Member
Posts: 363
Joined: Sep 15th, 2002 at 10:17 am

Postby b0ba » Jan 10th, 2006 at 10:30 pm

oreo is bad at every game he plays.....
what?

User avatar
|PoRn|-Wo|f
Junior Member
Posts: 12
Joined: Dec 30th, 2005 at 6:24 pm

Postby |PoRn|-Wo|f » Jan 10th, 2006 at 11:41 pm

|PoRn| Profess0r wrote:Yeah cause I always have horrible stats to trick people. It's my jedi mind trick :roll:



:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

User avatar
|PoRn|BuddhaKiss
Fresh Meat
Posts: 2
Joined: Jan 5th, 2006 at 1:28 am

Postby |PoRn|BuddhaKiss » Jan 10th, 2006 at 11:45 pm

Or reverse pyschology. :D Nuttin personal Oreo, I just think your observations were simply premature

User avatar
Catalyst22
Elite Member
Posts: 3606
Joined: Sep 30th, 2004 at 8:21 pm

Postby Catalyst22 » Jan 11th, 2006 at 2:09 am

K2 wrote:You guys dont know Oreo that well... dont let his current KDR fool ya. He's new to BF2 - if he decides to start playing it like he does CS, watch out.


I can vouche for that.
“When you have the facts on your side, argue the facts. When you have the law on your side, argue the law. When neither is on your side, change the subject and question the motives of the opposition.â€

User avatar
|PoRn|-EcKs-
Junior Member
Posts: 18
Joined: Oct 3rd, 2005 at 1:51 am

Postby |PoRn|-EcKs- » Jan 11th, 2006 at 3:33 am

well like always, (PoRn forums usually) the topics get way off track.

I have been asking regular people in the server what they would like to see, and most suggest new maps or add more to the line up. So here is what ive done.

Rotation is now:

Strike at Karkand - 16
FuShe Pass - 16
Kubra Dam - 16
Dalian Plant - 16
Sharqi Peninsula - 16
Gulf Of Oman - 16

Everyone I spoke with wanted to see Mashtuur City gone.

So not to single any people out but... It would just help to have Actual imput that we could work with to get peeps in the server.
Image

User avatar
|PoRn|-Wo|f
Junior Member
Posts: 12
Joined: Dec 30th, 2005 at 6:24 pm

Postby |PoRn|-Wo|f » Jan 11th, 2006 at 3:56 am

We played tonight and mash city was still on and kubra dam wasnt.
so...

if that would be the lineup sounds pretty good. i would also consider oilfields though. the wz-10 heli is not much beter then the ah-1z. like the mi-28 for example, which is exactly it - havok- for the infantry.

User avatar
Kahuna Mas
Senior Member
Posts: 604
Joined: Feb 11th, 2004 at 9:57 am

Postby Kahuna Mas » Jan 11th, 2006 at 9:55 am

Got to play Dalian plant for 2 rounds before my grafix went AWOL. Love the increased map rotation!

Too bad Catalyst and Professor kept finding my hiding spots.

Why you got to pick on the crappy commander? I'm just minding my own business. :wink:

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Jan 11th, 2006 at 1:39 pm

Kahuna Mas wrote:Got to play Dalian plant for 2 rounds before my grafix went AWOL. Love the increased map rotation!

Too bad Catalyst and Professor kept finding my hiding spots.

Why you got to pick on the crappy commander? I'm just minding my own business. :wink:

troof G. :P

User avatar
Oreo
l33t scr1pt0r
Posts: 1191
Joined: Jan 1st, 2005 at 3:49 pm

Postby Oreo » Jan 11th, 2006 at 3:19 pm

b0ba wrote:oreo is bad at every game he plays.....
what?


bastard. :p

User avatar
|PoRn| Profess0r
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 30th, 2005 at 1:26 am

Postby |PoRn| Profess0r » Jan 11th, 2006 at 5:02 pm

Kahuna Mas wrote:Got to play Dalian plant for 2 rounds before my grafix went AWOL. Love the increased map rotation!

Too bad Catalyst and Professor kept finding my hiding spots.

Why you got to pick on the crappy commander? I'm just minding my own business. :wink:


Oh you mean when you were a sniper on the crane and I told Cat where you were then he proceeded to light you up with rockets from the cobra lol..

I gave you a 11 on the triple gainer you did off the crane though.

User avatar
Kahuna Mas
Senior Member
Posts: 604
Joined: Feb 11th, 2004 at 9:57 am

Postby Kahuna Mas » Jan 11th, 2006 at 5:35 pm

Bastards!

Helicopter + rockets > lone sniper at 40fps low settings on the top of a crane

I was up there for a long time too. That was my first death of the round.

Too bad the French judge screwed me on the landing...

User avatar
Suck.
Benefactor
Posts: 3146
Joined: Nov 13th, 2004 at 8:36 pm

Postby Suck. » Jan 12th, 2006 at 4:44 pm

|PoRn|-Wo|f wrote:We played tonight and mash city was still on and kubra dam wasnt.
so...

It's important to know that if you want to change the map rotation or make certain basic changes to the server, you must do it from the server side. Even though BF2CC appears to have the functionality to do map list changes and some of the other settings changes, and despite the fact that they appear to take hold, they are never actually enacted by the server.

As a temporary fix, you can send commands to the server manually using BF2CC by entering them into the chat field, then clicking the send command button rather than [enter] or clicking the send message button (or by actually logging in as an admin in-game and sending them). These settings changes are only temporary, though, and will revert when the server is restarted. One important note is that if you're changing the map list this way, the first map in the rotation is #0, not #1. While there are better resources I'm sure, I'm too lazy to find them for you, so here is the page I used that lists the commands:
http://www.tweakguides.com/BF2_8.html


-Grant.

User avatar
|PoRn|-EcKs-
Junior Member
Posts: 18
Joined: Oct 3rd, 2005 at 1:51 am

Postby |PoRn|-EcKs- » Jan 12th, 2006 at 7:43 pm

Wolf posted before he went to the server again. Everything is in order and working. Thanks though Suck
Image

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Jan 13th, 2006 at 12:53 am

Suck seems to have all the answers...what a cheater.

User avatar
Oreo
l33t scr1pt0r
Posts: 1191
Joined: Jan 1st, 2005 at 3:49 pm

Postby Oreo » Jan 15th, 2006 at 6:46 am

As you can see, my K:d has increased from .6 to .9 and is steadily rising. I have come close to matching your accuracy and it's getting higher of course. I hope I don't seem so "newb" anymore to you and that my 5:1 current ratios as a ground special ops unit without using vehicals or aircraft is acceptable. I yearn to be better of course and will continue to play religiously until I am.

User avatar
Keyser Soze
The Devil
Posts: 1403
Joined: Jan 9th, 2005 at 12:37 am

Postby Keyser Soze » Jan 15th, 2006 at 10:52 am

Holy shit Oreo, yours is the fastest increasing rank I've seen in BF2.
Image
I'm not a complete idiot, some parts are missing.

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Jan 16th, 2006 at 5:03 am

Keyser Soze wrote:Holy shit Oreo, yours is the fastest increasing rank I've seen in BF2.


Pfft

me > oreo :)

User avatar
Keyser Soze
The Devil
Posts: 1403
Joined: Jan 9th, 2005 at 12:37 am

Postby Keyser Soze » Jan 16th, 2006 at 12:08 pm

Oreo hacks.

I would love to play BF2, but the god damn thing takes like forever to load,then in-game, it takes about another 1-2 minutes of lag before everything is smooth. Then sometimes the game crashes after I wait for it to load, no reason, just crash to desktop, then sometimes I just randomly freeze in-game and the game locks up and I have to Ctrl+Alt+Delete out of it.

BF2 is an awesome games.... if you can get it running.
Image

I'm not a complete idiot, some parts are missing.

User avatar
Oreo
l33t scr1pt0r
Posts: 1191
Joined: Jan 1st, 2005 at 3:49 pm

Postby Oreo » Jan 16th, 2006 at 2:04 pm

Sounds like you need some new ram.

User avatar
CyberPitz
Elite Member
Posts: 1538
Joined: Oct 11th, 2004 at 2:53 pm

Postby CyberPitz » Jan 17th, 2006 at 5:43 am

Mine crashes for no reaosn sometimes..usually when someone on Trillian talks to me, or when someone tries to start a voice convo through Xfire with with me.

Freezes? Nah.

1-2 minutes to warm up..yeah, ATI cards do that..it's a known bug.sucks.

BF2 is indeed, a great game.


Return to “Game Server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest